DAKO spol. s r.o. - EUROOKNA: https://www.nizkoenergeticky.cz/

Školení techniků DAKO spol. s r.o. o nejnovějších technologiích povrchových úprav

Školení techniků DAKO spol. s r.o. o nejnovějších technologiích povrchových úprav

Víme, že pro spokojenost našich zákazníků můsíme držet krok s posledními věděckými výzkumy, které jsou v povrchových systémech nátěrových, impregnačních a povrstvovacích hmot vyvíjeny. Jedině tak lze zdokonalovat odolnost oken a také jejich ekologickou nenáročnost. 

Proto se technický tým společnosti DAKO spol.s r.o. zúčastňuje školení týkajícíh se novinek a posledních inovací v povrchových úpravách dřeva na třídenním semináři pořádaném koncernem Akzo Nobel Europe.


Uvědomujeme si totiž, že pro zákazníkovu spokojenost s našimi produkty ovlivňuje i povrchová úprava oken, technologie impregnací a nabídka odstínů je jedním z nějdůležitějších aspektů úspěšné zakázky. 

Zákazník si odstín a typ povrchové úpravy nejen sám vybírá, ale taky může péčí o něj sám nejvíce přispět k trvanlovsti výrobku. Vzhledem k tomu, že technologie barev jsou čím dál dokonalejší, snažímě se zajímat a přijmat nejnovější technologická řešení a trendy i v naší společnosti DAKO spol. s r.o. 

Hlavním tématem byly inovace v technologiích vodou ředitelných barev a jiných adheziv koncernu Akzo Nobel a Sikkens materiálů. Probírána byla také problematika stříkacích linek a vysokotlakého nanašení jednotlivých povrchových povrstvení. Diskutovány byly nejen rady, zásady a postupy pro optimální údržbu ale také možná rizika některých výrobních kroků. Díky možnost diskuze s mezinárodním zastoupením společnostmi z dřevozpracujících oborů bylo školení velmi přinosné.

Všichni naši zaměstnanci jsou pravidelně školeni, a proto doufáme, že naši snahu ocení i naši zákazníci.  

zajímají Vás informace o tom, jak nejlépe udržovat okna v perfektním stavu? Více o tomto tématu zde.

 

zpět