DAKO spol. s r.o. - EUROOKNA: https://www.nizkoenergeticky.cz/

DAKO spol. s r.o. na mezinárodním veletrhu LIGNA Hannover

DAKO spol. s r.o. na mezinárodním veletrhu LIGNA Hannover

Společnost DAKO spol. s r.o. se snaží neustále dovídat a aplikovat nejnovější poznatky oboru na své okenní a dveřní systémy s dřevařské výroby.

Proto se jeji zázemí a technicky odborný tým pravidelně účastní největších veletrhů v dřevařském průmyslu, aby se seznámil s nejnovějšími technologickými novinkami a některé z nich přenesl do své firmy. 


LIGNA HANNOVER  - prezentace světových novinek

Světový veletr prezentující novinky pro dřevozpracující průmysl Ligna v německém Hanoveru se koná jednou za dva roky a je událostí, kde jsou rezentovány nojnovější technologie a novinky. Tento veletrh má výsadní postavení mezi světovými veletrhy, protože představuje celý procesový řetězec a návštěvníkům poskytuje celkový přehled o trhu.

Neustálý zájem DAKO o inovace

Zkušenosti se pak snaží inovovat nejenom své strojní a zpracovatelské zázemí, ale i nové postupy a dodávat nejnovější subprodukty, jejimž výsledkem má být taková stavební výplň, která našim zákazníkům přinese maximální spokojenost a spolehlivost výrobku.

Jedeme se zůšastnit na další ročník. Zde bychom se chtěli zaměřit na problematku nízkoenergetické výstavby a také strojní vybavení pro výrobu luxusních dřevěných podlah. Neustále se snažíme rozšiřovat výrobu. 

Růst a prosperita společnosti DAKO spol. s r.o. v rámci moravskoslezsého kraje svědčí o tom, že naše snahy docházejí naplnění.

Náš tým techniků se s vái rád setká na obchodním oddělení společnosti DAKO spol. s r.o.

zpět